Helikopter

Sziasztok! Én magam is töltöttem fel egy-két trükköt, bár már régen. Aztán el kezdtem felejteni gyakorolni, sőt, ami fontosabb, a szórakoztatásomra játszani. A napokban előkotortam az ágy aljából a botomat, aztán elkezdtem játszani vele...hát...meg kell hagyni marha sokat felejtettem. Épp, hogy megy pár trükk, azokra még emlékszem, hogyan is kellett kivitelezni. Aztán eszembe jutott ez az oldal.trukkok.hu...húúútényleg, régebben de sokat csüngtem rajta valami újfajta pörgetésért...stb. De nem sok trükk van itt, pedig vannak magyar ördögbotosok szépszámmal. . :) Na, a lényeg az, hogy olvasgattam a trükkök leírását, és beütött, hogy a legalapabb trükkök egyikét, a helikoptert nem találom. Ezt a pörgetést tanultam meg először, és szerintem érdemes ideírni, mert aki most kezdi az ördögbotozást, annak jól jöhet, mivel egyszerű, látványos, és sok lehetőséggé át lehet vinni.  

A trükk:
> Pattogtatod a rojtos botot a terelők között, magyarul Tik-Takk-ozol.
> Majd, ahogy neked kényelmes, de pl. : a jobb terelővel kissé előre, míg a ballal kissé hátra húzod a botot. Értelemszerűen nem egyszerre, hanem amikor odaér. így, ha ügyesen csinálod, elkezd forogni a botod. Pont, mint egy helikopter propellerei.
> Tulajdonképpen ennyi, de még lehet ezt fokozni, hogy pl. : felemeled, csak a bot tetején forgatod, egy kézzel forgatod...stb. [-> van például a palacsintasütő, amit ebből lehet kihozni. videó:http://www.youtube.com/watch? v=on59-BYPmEI ] majd kialakul, rájössz magadtól, csak szorgalmasnak kell lenni, és nem feladni ha leesik. :D sok sikert!
(a videó amit csatoltam, 3 ágú bottal csinálja, de neked is ezt kell tenned, csak normál bottal.)

petivagyok2012. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Koppy

a videón nem nagyon látszik, de ezt ugye nem oldalra kell forgatni, hanem úgy, hogy a bot függőlegesen forog nem?
am ezzel a módszerrel a rekordom-65- de csak azért, mert meguntam!
XD